Irisfotoshoot. Zo werkt het.

Stappenplan

iris foto 5 personen explosie

Stappenplan

Hieronder zie je stap voor stap hoe het werkt.

1) Reservering shoot en aanbetaling

Telefonisch, via mail of whatsapp spreken we een datum en tijdstip af voor de irisfotoshoot in onze studio te Assen. Je plaats via onze website een bestelling zodat we al je gegevens hebben. Je ontvangt ter bevestiging van de afspraak een aanbetalingsfactuur van €100.

2) Informatie m.b.t. de shoot

De aanbetaling is ontvangen, hiermee is de reservering voor de irisfotoshoot bevestigd. Je ontvangt een PDF met daarin nadere informatie.

3) De fotoshoot

Het is zover! We heten je van harte welkom op afgesproken datum en tijd in onze studio in Assen. Hier zullen we de irisfoto’s maken. Reken op enkele minuten per persoon. Ook kun je in onze studio voorbeelden zien van de producten die we leveren. Weet je nog niet exact welke bewerking, formaat en/of materiaal je voorkeur heeft, dan kunnen we je daarin adviseren.

4) De irisfoto bewerking

De irisfoto’s zijn gemaakt. We gaan deze bewerken en maken er zo een persoonlijk en uniek beeld van. Je ontvangt van ons de “naturel” bewerkte foto(‘s) als digitaal bestand in webformaat, voorzien van een logo. Nadat je deze goedgekeurd hebt gaan we verder met het definitieve ontwerp van de door jou gekozen bewerking. Ook deze ontvang je digitaal in webformaat, voorzien van ons beeldmerk. Na goedkeuring gaan we verder. De print of afdruk die uiteindelijk wordt geleverd bevat geen beeldmerk.

5) Het akkoord

Het ontwerp is goedgekeurd en daarmee definitief. Daarnaast heb je zowel materiaal als formaat van de print bepaald.

6) Print en restfactuur

Je ontvangt nu de restfactuur voor de levering van de print. Het bedrag van de aanbetaling wordt op deze factuur in mindering gebracht. We gaan de print in productie nemen.

7) Levering irisfoto

Je krijgt je persoonlijke irisfoto thuis geleverd. We houden je op de hoogte van het moment van levering.