Iris foto. Professioneel, persoonlijk, veilig.

FAQ - Veel gestelde vragen en antwoorden

iris foto 5 personen explosie

FAQ - Veel gestelde vragen en antwoorden

Gemiddeld zijn wij ongeveer 15 minuten bezig. We maken verschillende foto’s die we allemaal gebruiken en bewerken om een compleet beeld van de iris te krijgen.

Nee, het is niet schadelijk voor het oog. Er wordt zeer zeer hygiënisch gewerkt: de apparatuur wordt voor iedere sessie gereinigd, en bij het maken van de foto’s wordt het oog zelf niet aangeraakt. Ook de flitsers hebben geen negatieve invloed.

Dat is absoluut mogelijk. De apparatuur waarmee wordt gewerkt is zeer gevoelig en de belichting wordt speciaal ingesteld aan de hand van jouw specifieke oogkleur. Hierdoor kan van alle oogkleuren een unieke irisfoto worden gemaakt.

Ja, het is noodzakelijk om langs te komen in de fotostudio. Zo kunnen we meerdere foto’s van jouw iris maken. Deze foto’s worden gecombineerd tot het uiteindelijke resultaat.

Het is mogelijk om een iris foto te laten maken van kinderen. Dit kan vanaf de leeftijd dat het kind goed stil kan zitten en de ogen rustig kan houden. Uit onze ervaring adviseren we vanaf circa 6 jaar.

Het dragen van lenzen geeft een minder scherp beeld tijdens het fotograferen. We vragen je daarom dan ook altijd, om de lenzen uit te doen. Sommige lenzen laten na het eruit halen een laagje achter op het oog. Het mooiste is het daarom als je de dag dat de foto’s gemaakt worden, geen lenzen draagt.

Een foto van je iris laten maken nadat je een laserbehandeling hebt ondergaan is gewoon mogelijk. Wel is het belangrijk dat je oog geheel hersteld is van de behandeling.

Na het maken van de foto’s rekenen we 3 weken voor het bewerken en het produceren van de uiteindelijke print. Het digitale bestand op web formaat met logo heb je doorgaans met een week in de mail of App. Tijdens drukkere periodes kan dit een enkele keer afwijken, hier stellen we jou altijd van op de hoogte.

Voor de prints op Plexiglas zijn er veelvoud van standaard maten beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om afwijkende maten en/of bewerkingen aan te vragen. Er is veel mogelijk. Voor maatwerk krijg je altijd een prijsopgave vooraf.

Dit is zeker mogelijk! Je kunt een kadobon schenken voor ieder gewenst bedrag.

Is het voor de persoon niet mogelijk is om naar de studio in Assen te komen, dan kunnen wij ook op locatie komen. Hiervoor worden extra (reis)kosten in rekening gebracht. Deze bedragen €0,60/km vanaf en terug naar 9405CE.

Voor alle acrylglas producten zijn de genoemde maten ook de exacte afmetingen die geleverd worden. 

Irisfotoshoot levert geen hoge resolutie digitale drukbestanden. Je ontvangt van ons een webformaat bestand van de naturel bewerkte irissen voorzien van logo. Ook het ontwerp voor print of afdruk ontvang je als klein webformaat bestand, voorzien van ons beeldmerk.