Iris foto. Professioneel, persoonlijk, veilig.

Annuleren, klachten en retouren

iris foto 5 personen explosie

Annuleren

Je hebt het recht (herroepingsrecht / bedenktijd) de overeenkomst voor de irisfotoshoot afspraak zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de dag van de overeenkomst. De overeenkomst gaat in op factuurdatum van de aanbetalingsfactuur voor de irisfotoshoot. Na het verstrijken van de eerste 14 dagen is de overeenkomst een feit en is het recht tot herroeping niet meer van toepassing.

Is de periode tussen het ingaan van de overeenkomst en de irisfotoshoot afspraak minder dan 14 dagen dan kan annuleren kosteloos tot 24 uur voorafgaand aan de irisfotoshoot afspraak. Wordt de afspraak minder dan 24 uur van tevoren geannuleerd of is er sprake van een “No-Show” dan worden er €50 annuleringskosten in rekening gebracht.

Voor het annuleren van de irisfotoshoot gebruikt je het formulier onder aan deze pagina.

Klachten

Wanneer we een dienst of product niet volgens verwachting leveren, lossen we dit graag met je op.

Heb je een klacht over onze dienstverlening of product? Neem dan binnen 7 dagen contact met ons op middels het formulier onder aan deze pagina. Je zult doorgaans binnen 48 uur een inhoudelijke reactie ontvangen, maar uiterlijk binnen 14 dagen. Onze reactie is tevens de ontvangstbevestiging.

Beschrijf zo duidelijk mogelijk wat er is misgegaan en wat je graag als oplossing ziet.

Zijn er foto’s nodig om de klacht te verduidelijken? Upload deze dan direct in het formulier.

Het kan zijn dat we u vragen het betreffende product te retourneren, zodat de klacht (beter) beoordeelt en/of het product opnieuw geleverd kan worden. Volg hiervoor de retour-procedure.

Retouren

Omdat irisfotoshoot.nl volgens de specificaties van de klant fotografisch werk en producten levert, en deze niet geprefabriceerd zijn en worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de klant is er sprake van maatwerk. Hierdoor is het herroepingsrecht en creditering van het aankoopbedrag uitgesloten. 

Mocht het bestelde product bij ontvangst gebreken vertonen dan verzoeken wij je ons daarvan direct op de hoogte te stellen volgens de klachten-procedure. Hiervoor maakt je gebruik van het formulier onder aan deze pagina. 

Het is van belang dat producten goed en degelijk verpakt retour worden gestuurd. De producten dienen verpakt te zijn in – indien redelijkerwijs mogelijk – de oorspronkelijke verpakking. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

Is de klacht gegrond dan krijg je een nieuw product geleverd en nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Hiervoor hanteren we de onderstaande tarieven:

  • €6,95 bij pakketten tot afmeting van 100x50x50 cm
  • €13,20 bij pakketten tot afmeting van 176x78x58 cm

Formulier annuleren en klachten

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen