Dit zeggen onze klanten

www.irisfotoshoot.nl
www.irisfotoshoot.nl

“Mijn oog past super mooi in mijn huiskamer”

Ik had er al een beetje op gehoopt dat de kleuren overeen zouden komen, maar dit is wel heel tof geworden. Ook zo grappig om te zien dat sommige uiteinden blauw/groene stukjes hebben.

Nancy 21-09-21

“We waren best wel zenuwachtig”

We waren al een tijdje opzoek naar een originele print voor aan de muur. Toen hoorden we via vrienden van ons over irisfotoshoot.nl en gingen een kijkje nemen op de website. We waren gelijk enthousiast, wat een leuk idee. Dus besloten we een fotoshoot te boeken bij Roos en Martin in de fotostudio te Assen. We hadden wel zenuwen, want hoe gaat zo een foto sessie precies? Maar het voelde gelijk goed, we werden vriendelijk ontvangen en alles werd netjes uitgelegd over hoe het in zijn werk ging. Toen we de webbestanden in onze mail kregen waren we helemaal blij, want wat waren onze ogen super mooi geworden. En nu hangen we groot aan de muur op 150 bij 50 cm.

Jaap, Anne&Jose 02-09-21

www.irisfotoshoot.nl
"Ik voelde me al snel op m'n gemak"
20.09.2021 - Jans
www.irisfotoshoot.nl

“Wat een kunstwerk is mijn oog”

Als je in de spiegel kijkt zie je wel dat er grappige structuren in zitten, maar dat mijn iris zoveel verschillende kleuren en lijnen heeft had ik nooit verwacht. Heel fijn om dit vast gelegd te hebben, het is gelijk een mooi artwork op mijn slaapkamer geworden.

Carina 02-09-21

"In en uit in 20 minuten, en nu tof stukje persoonlijke kunst aan de muur"
22.09.2021 - Astrid

Wieteke 02.09.2021

Je oog van dichtbij laten fotograferen vond ik best spannend. Zou ik er last van ondervinden? Is het wel veilig? Roos verzekerde me dat het niet schadelijk is voor je oog, en stelde me snel op m’n gemak. De irisfotoshoot ging helemaal prima, en ik ben blij met het resultaat.

"Dat viel gelukkig reuze mee"

“Wat een toffe fotoshoot”

Nooit geweten dat je je iris zo mooi kan laten fotograferen. Al begreep ik van Roos en Martin dat het echt niet makkelijk is om het perfect te krijgen. Nou mijn werkplek is er echt mooier op geworden met deze Acrylglas uitvergroting. Ik heb het gelijk goed gedaan en gekozen voor een diameter van 100cm 🙂

Evon 26-08-21

www.irisfotoshoot.nl